#1 Posted by Claude (16254 posts) -

Anyone having problems listening to the bombcast or am I just dumb.

#2 Posted by dogsounds (19 posts) -

Not sure, I can't get the download button to work, it's not clickable...?

#3 Posted by hughesie27 (193 posts) -
#4 Posted by sdodd02 (722 posts) -

Just click the play button on the front page.

#5 Posted by Moridin (717 posts) -

No problems here, yet I got it through iTunes subscription.

#6 Posted by SolemnOaf (535 posts) -

doesn't work for me either.  I posted about it in the Bug reports forum and also in the Giantbombcast forum, so hopefully they're aware of the problem and trying to fix it.

#7 Posted by BlackWaterCO (1574 posts) -

mna this bites

#8 Posted by FoolInjection (206 posts) -

Worked fine for me... I just listened to it the whole way through from the front page of the site...  Short one this week but that's be expected... guys are up to there armpits in delicious submissions, mostly cribbed from Wikipedia. =P

#9 Posted by Termite (2398 posts) -

Works for me fine.

#10 Posted by MOLE (321 posts) -

I had to do that Feed thing thingy, I couldn't click on the download buttone.

WHY is it NOT like how it WAS BEFORE????

im so confused

#11 Posted by Grape (142 posts) -

I just press Play and it works great for me.

#12 Posted by bluFox (10 posts) -

the play butt on doesnt come up and when i click on the feed subscribe or download it doesnt work. thats why i clicked on that link that some one posted now its downloading.

#13 Posted by Vasta_Narada (462 posts) -

There's a "play" button? News to me.