#1 Posted by Humanity (11436 posts) -

So I actually wanted to look for a thread today and every time I use the Forum Search on the sidebar the site errors out.

Just sharing I guess.

#2 Posted by Video_Game_King (36566 posts) -

This might be related, but when I click some of my notifications, I'm linked to a 400 error instead of the thread. The thread is still there, and the link appears to be correct, but for whatever reason, notification link=400.

#3 Posted by Humanity (11436 posts) -

@video_game_king: Change your proxy settings, Giant Bomb censors threads for moon citizens, it's quite a shame.

#4 Edited by Video_Game_King (36566 posts) -

@humanity said:

Giant Bomb censors threads for moon citizens

Then how am I seeing this thread?

#5 Posted by Humanity (11436 posts) -

@humanity said:

Giant Bomb censors threads for moon citizens

Then how am I seeing this thread?

They don't censor everything, obviously, to keep up pretenses.

Have you seen any of the awesome Vinny threads where he talks about woodoworking and interacts with the community a bunch? Exactly.

#6 Posted by Vigorousjammer (2843 posts) -

The same thing happens for me.
I'm using Windows 7, and the latest stable build of Google Chrome.

#7 Edited by Chaser324 (7061 posts) -

The only effective method of searching the GB forums has always been Google w/ site:www.giantbomb.com/forums in the query.

Moderator Online
#8 Posted by Rorie (3369 posts) -

The forum searching I believe is on the docket for this weeek, but I'll ping @jslack to see if he has more information.

Staff
#9 Edited by Humanity (11436 posts) -

@rorie: Thanks Rorie. I used Google to find the thread I was looking for but it's good to know the search on the site will be up to speed eventually.

#10 Edited by elko84 (1225 posts) -

I just received the same error