Avatar image for demoskinos
#1 Edited by Demoskinos (17298 posts) -

So this is weird. I've been posting on a few topics here just a few minutes ago and every single time I get the red bar at the top that says "Whoops! somethings wrong!" like it didn't post but then if I refresh the page the server got my information and the post is there already. Anyone else getting this?

Online
Avatar image for video_game_king
#2 Edited by Video_Game_King (36564 posts) -

Same here. I have to hit the button three times to get it to accept, but this results in double posts all over the place.

Avatar image for truthtellah
#3 Posted by TruthTellah (9805 posts) -

I'm gettin mad double posts in this piece. Tons uh "Whoop, der it is!" notices. System be straight trippin right naw.

...

Or something.

Avatar image for truthtellah
#4 Edited by TruthTellah (9805 posts) -

I'm gettin mad double posts in this piece. Tons uh "Whoop, der it is!" notices. System be straight trippin right naw.

...

Or something.

Edit: Look at di shiii right here. Riddick.

Avatar image for mento
#5 Edited by Mento (3670 posts) -

Site's been particularly unstable today. I've been stressing about this new blog post, since every single image upload failed and publishing the blog itself redirected me to the Error 500 page (but still published itself anyway? I think?). I guess we just ride it out until the engineers wake up.

Moderator
Avatar image for mento
#6 Edited by Mento (3670 posts) -

Site's been particularly unstable today. I've been stressing about this new blog post, since every single image upload failed and publishing the blog itself redirected me to the Error 500 page (but still published itself anyway? I think?). I guess we just ride it out until the engineers wake up.

Moderator
Avatar image for laserbolts
#7 Edited by laserbolts (5506 posts) -

I think its still posting if you get the error. I got it, refreshed, and my post was there. Forums have been shitty for me since the redesign though.

Avatar image for hailinel
#8 Posted by Hailinel (25787 posts) -

It does post if you get the error, but there's no way to tell without refreshing the page. The same holds true if you try uploading an image while posting. You get an error stating that the upload failed, when it actually succeeded.

Avatar image for laserbolts
#9 Edited by laserbolts (5506 posts) -

@hailinel:

Yeah its pretty busted just providing some info for those that are double posting. Refresh before clicking again to avoid it.

Avatar image for auron570
#10 Edited by AURON570 (1778 posts) -

It just happened to me with blog posts. How do I delete blog posts? I have not written a blog since before the site revamp. Also did they get rid of the function to attach blogs to a specific forum?

Avatar image for efwefwe
#11 Edited by wefwefasdf (6730 posts) -

Having the same problem as everyone else--getting an error when posting.

Avatar image for rjayb89
#12 Edited by rjayb89 (7811 posts) -

Yeah, this happened to me earlier when I left a comment on a video and when I saved some changes to a list, but they still kept the comment/changes I made when I refreshed after the error popped up.

Edit: Error showed up again when I posted this but Giant Bomb took it anyway, let's see if it takes this edit.

Edit 2: Edit went well, no error message.

Avatar image for demoskinos
#13 Edited by Demoskinos (17298 posts) -

I'm gonna go ahead and assume Alexis and crew will figure out that shit is broken for us but.... I'm going to go ahead and tag them here just in case.... @idbloc@alexisg@ltsquigs

Online
Avatar image for truthtellah
#14 Edited by TruthTellah (9805 posts) -

Hey Dave, site's... oh. :(

Avatar image for kkotd
#15 Posted by kkotd (357 posts) -

Ok, what do we have to give Dave to miracle grow his child so he can come back to the site? :P I'm sure the guys will fix it by Monday.

Avatar image for yummylee
#16 Posted by Yummylee (24646 posts) -

Same thing is happening with wiki edits, too.

Avatar image for mirado
#17 Posted by Mirado (2424 posts) -

@truthtellah said:

Hey Dave, site's... oh. :(

Oh man. Oh man.

Fuck.

Avatar image for gtcknight
#18 Posted by GTCknight (728 posts) -

I guess from having read this they still haven't fixed it yet? I don't usually make posts all that often, but now I'm wondering just how often does this happen now days?

Avatar image for truthtellah
#19 Posted by TruthTellah (9805 posts) -

Not sure if it's related, but I just realized that I also haven't gotten any notifications in over 12 hours. But I can clearly find posts where people have replied to me. Like the one right above me which I was never notified about.

Anyone else having this issue as well?

Avatar image for gtcknight
#20 Edited by GTCknight (728 posts) -
Avatar image for cloudenvy
#21 Posted by Cloudenvy (5891 posts) -
Avatar image for bollard
#22 Posted by Bollard (7431 posts) -

I get errors on image uploads all the time, but they go through anyway. And now I posted a blog and it gave me a 500 error, even though it actually posted it, so now it's triple posted. Also it's stopping me from attaching it to any forums.

Avatar image for pyromagnestir
#23 Posted by pyromagnestir (4437 posts) -

@truthtellah:

Don't know what you're talking about. Heh heh.

I do know what you're talking about. But because you won't get a notification you'll never know I know. You know?

@mirado said:

@truthtellah said:

Hey Dave, site's... oh. :(

Oh man. Oh man.

Fuck.

The end is nigh.

"Hey Alexis, site's fucked." just doesn't have the same ring to it.

Avatar image for ssully
#24 Posted by SSully (5164 posts) -

Yup, I get the same error. Also deleting posts don't actually show as deleted until you refresh the page, usually it will tell you if it was successful or not.

Avatar image for hunter5024
#25 Posted by Hunter5024 (6691 posts) -

Not sure if it's related, but I just realized that I also haven't gotten any notifications in over 12 hours. But I can clearly find posts where people have replied to me. Like the one right above me which I was never notified about.

Anyone else having this issue as well?

I've had this all day as well. It's irritating, how am I supposed to validate my existence if I can't tell that people are reading and discussing what I say! Although this is a giant opportunity to tell a user to go fuck themselves straight to their face with no repercussions!

Avatar image for demoskinos
#26 Posted by Demoskinos (17298 posts) -
@truthtellah said:

Not sure if it's related, but I just realized that I also haven't gotten any notifications in over 12 hours. But I can clearly find posts where people have replied to me. Like the one right above me which I was never notified about.

Anyone else having this issue as well?

I've had this all day as well. It's irritating, how am I supposed to validate my existence if I can't tell that people are reading and discussing what I say! Although this is a giant opportunity to tell a user to go fuck themselves straight to their face with no repercussions!

Hey, fuck you. ;D

Online