• 165 results
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
#151 Posted by Slag (3339 posts) -

@rorie: I did too, I think two days ago. The same time the new notification email bug started manifesting.

#152 Posted by Video_Game_King (34600 posts) -

I had it yesterday, but I think logging out and logging back in changed it? All I know is that after I restarted my computer, the problem's probably gone.

#153 Posted by Yojimbo (29 posts) -
#154 Posted by jimmyfenix (3680 posts) -

My notifications are broked

#155 Posted by falserelic (4941 posts) -

its messed up again...

#156 Posted by believer258 (11039 posts) -

Bumping this again because notifications haven't been working for me for a while. Anyway we can go back to the old reliable system?

#157 Posted by falserelic (4941 posts) -

Bumping this again because notifications haven't been working for me for a while. Anyway we can go back to the old reliable system?

It hasn't been working for days now. I'm telling you this is pure corruption, maybe their doing this on purpose. First its working then it's not working, its like a fucked up relationship.

#158 Posted by Yojimbo (29 posts) -
#159 Posted by Capum15 (4571 posts) -

@believer258 said:

Bumping this again because notifications haven't been working for me for a while. Anyway we can go back to the old reliable system?

It hasn't been working for days now. I'm telling you this is pure corruption, maybe their doing this on purpose. First its working then it's not working, its like a fucked up relationship.

Hahaha, that's great.

I'm in the same boat though, haven't been getting updates for a few days. Kinda annoying since I forget what threads I've commented in to look for replies.

#160 Posted by mrpibb (405 posts) -

sorry guys, can somebody @ me to test? @tatsh ping!

Staff
#161 Posted by Tatsh (19 posts) -
Staff
#162 Posted by mrpibb (405 posts) -
Staff
#163 Posted by falserelic (4941 posts) -
#164 Posted by Tatsh (19 posts) -
Staff
#165 Posted by Tatsh (19 posts) -
Staff
#166 Edited by mrpibb (405 posts) -

@falserelic: please try saving your notification settings again (just hit the save button). then we'll try to @ you again.

Staff
#167 Posted by falserelic (4941 posts) -

@mrpibb @tatsh: I received your notifications seems to be working for now.