#1 Edited by wemibelec90 (1280 posts) -

I'm having problems with the bottom of Giant Bomb's main page today. Only the first recent topic from the forums is showing, and the footer with all the information is missing as well: the page just ends at that first topic. Logging in and out had no effect, and it hasn't changed at all over the course of the day.

I'm running Chrome on Win8, if that's at all helpful.

#2 Edited by SunBroZak (839 posts) -

I am experiencing this as well.

>chrome on Win7

#3 Edited by Ghostiet (5153 posts) -

Me too, Chrome Win7. The entire forums are busted, including posting.

#4 Posted by mlarrabee (2759 posts) -

Chrome 28 on OS 10.8.4 as well.

#5 Edited by Zeik (2113 posts) -

Same for me on Firefox/Pale Moon on both Vista and Windows 7.

Every now and then it loads correctly, but most of the time it doesn't.

#6 Posted by wemibelec90 (1280 posts) -

Seems to be fixed for me. No idea if it sorted itself out or someone did something, but it works!

#7 Posted by MikeRD (30 posts) -

This was coinicidentally the only topic on the front page when I loaded up Giant Bomb a minute ago, so it's definitely not fixed. I assume the "every now and then it loads correctly, but most of the time it doesn't" Zeik mentioned is what you're currently experiencing.

Using Firefox btw.

#8 Posted by mrpibb (405 posts) -

should be gone now, sorry we had a corrupted value in our cache.

Staff
#10 Edited by LtSquigs (240 posts) -

Testing a post

#12 Edited by TheManWithNoPlan (4445 posts) -

It's fixed for me now.

#16 Edited by mlarrabee (2759 posts) -

Mom, it's doing that thing again!

EDIT: Fixed for me!

EDIT to EDIT: Well, it was for a minute.

#17 Edited by ajamafalous (11591 posts) -

Yeah, doing it for me too.

Firefox, Win7

#18 Posted by TheHT (10281 posts) -

I'm getting that too.

Firefox, Vitsa.

Also I'm getting frequent 502 Gateway Errors tonight, with a pic of Lincoln on Luchadeer and text saying "site is down for maintenance".

#19 Posted by mrpibb (405 posts) -

will be fixed in the next 15 min. sorry for the broken recent topics

Staff
#20 Posted by mrpibb (405 posts) -

hmmm, it's a bigger issue. I'm going to fix tomorrow as I don't want stuff to be blown up overnight.

Staff
#21 Edited by BaconGames (3129 posts) -

@mrpibb: Aw man, this is the one bug that kinda does a thing that I want. Oh well, might as well enjoy it while it lasts.

#22 Edited by mrpibb (405 posts) -

@bacongames: it'll be back shortly, we're doing some fixes to make sure it doesn't blow up again.

Staff
#23 Posted by ch3burashka (4902 posts) -

I gotta say, this is the only way I actually participate in all the forums, which I imagine is the same for a lot of people. 'Cause no way are people gonna check out the Atari 2600 forum, then the Advance Wars forum to see if anyone posted anything in the last 15 minutes.

#24 Posted by Tyrrael (110 posts) -

Just in case anyone reads this, the recent topics on the front page are still broken. Is it still being worked on?