Avatar image for video_game_king
#1 Posted by Video_Game_King (36564 posts) -

I've uploaded nearly 5000 images to the site, but my profile says it's 0. When I go into the gallery, too, there aren't any images in there. It only seems to apply to the All Images tag, though, since clicking any other tag actually brings up images.

Chrome and Windows 7.

Avatar image for alexandersheen
#2 Posted by AlexanderSheen (5150 posts) -

If you don't have an image or a blog, the associated button doesn't appeares on your profile? Is this how the site works? Because you don't even have an 'Images' button on your profile. Weird.

Avatar image for video_game_king
#3 Posted by Video_Game_King (36564 posts) -

@alexandersheen:

To be fair, that's how it worked on the old site, too, although there, the blank stuff was relegated to a drop-down menu.

Avatar image for cloudenvy
#4 Posted by Cloudenvy (5892 posts) -

The gallery has been pretty bugged for me as well, I'm not able to delete a good majority of my pictures and it tells me to "check back later". It's the woooooorst.

Avatar image for video_game_king
#5 Posted by Video_Game_King (36564 posts) -

This appears to apply to "Previous Uploads" when trying to access my gallery from another part of the site (forums or wiki).

Avatar image for mrpibb
#6 Posted by mrpibb (480 posts) -

Good timing. We recently pushed this fix (after such a long time). Can you see if your stuff is in now?

Avatar image for video_game_king
#7 Edited by Video_Game_King (36564 posts) -

It's definitely there, although now something weird's going on with the galleries (I don't think I have three galleries called "All Images"). Functional, but weird.

Avatar image for mrpibb
#8 Posted by mrpibb (480 posts) -

just noticed that an hour ago. we'll fix that tomorrow.

Avatar image for demoskinos
#9 Edited by Demoskinos (17309 posts) -

Ghost Images.

Avatar image for eirikr
#10 Posted by Eirikr (1083 posts) -

@mrpibb: I just came here to say my 3000 images, which have been gone since the relaunch, are back! Thank you so much!

Avatar image for mrpibb
#11 Edited by mrpibb (480 posts) -
Avatar image for cloudenvy
#12 Edited by Cloudenvy (5892 posts) -

@mrpibb: I assume you've just restored every image ever uploaded in everyone's gallieries? The sucky side effect of this is that I now have about 1000 images in my gallery I've previously deleted that I don't really want there, as it makes my gallery a million miles long and a chore to go through.

Avatar image for video_game_king
#13 Edited by Video_Game_King (36564 posts) -

@mrpibb: I assume you've just restored every image ever uploaded in everyone's gallieries? The sucky side effect of this is that I now have about 1000 images in my gallery I've previously deleted that I don't really want there, as it makes my gallery a million miles long and a chore to go through.

This seems to be the case, although only to a point; any of the new images I upload (which reminds me) don't show up, although clicking the All Images tab does bring some of them up (again, only to a point, though).

Avatar image for mrpibb
#14 Posted by mrpibb (480 posts) -

@cloudenvy: do you want me to clear out your list?

@video_game_king: we'll look into it. Can you provide an example of an image you u/l'd that doesn't show up on your list?

Avatar image for video_game_king
#15 Edited by Video_Game_King (36564 posts) -

@mrpibb:

A lot of the images I've uploaded in this thread do not show up anywhere in my galleries. I can't even date it accurately, since some pictures from the same set don't show up with each other (the most recent one listed there is not in the same category as the image immediately following it). As I've mentioned before, the cut-off point is different between my generic Images gallery and if I click the All Images tag. I've also noticed this only on my profile, so it may have something to do with the frequency of my uploads (I don't think anybody else uploads as many images on as consistent a basis as I do).

Avatar image for mrpibb
#16 Posted by mrpibb (480 posts) -

@video_game_king: thanks, they are attributed to you, but for some reason not linked into your all tags gallery. Are these uploaded via gallery mode? Or just individual uploads? Thanks for helping find the culprit (and I'll get them linked back up once we find the problem).

Avatar image for video_game_king
#17 Posted by Video_Game_King (36564 posts) -

@mrpibb:

When I upload each set of screenshots, I choose all 20 in a single go. However, I don't think this is relevant; I've uploaded this screenshot (at the bottom) as one thing, but that didn't affect it getting into my galleries.

Avatar image for mrpibb
#18 Posted by mrpibb (480 posts) -

@video_game_king: thanks, we'll look into it and hopefully get you linked up soon.