Log in or sign up to comment
1 Comments Refresh
Posted by Kjellm87

 Eg tenke tilig i planleggingen at miljøet skulle være et varmt sted med tilgang til havet slik som Caribien, som naturligvis førte til en pirat basert setting.
Eg lagde en kjapp tegning av de omgivelsene eg tenkte meg. Først tenkte eg meg en figur som var mester med sverdet og som levde livet på sin private, oppe i en tre hytte.
Deretter skisset eg en ung gutt til å være denne sverd mesteren, etter det ville eg endre litt på det for å ikke begrense omgivelsene.
 
Eg begynte så å tenke meg en blanding av Robin Hood, Aladdin og pirater.
Etter noen skisser kom eg frem til en liten jente som hadde mistet foreldrene sine og levde som tyv, men som en pirat tyv, som stjeler fra piratene, i motsetning til Robin Hood så beholder hun byttet selv.  Hun hadde en lignende hytte, men i en liten bukt utilgjengelig for de som ikke kan veien.
Grunnen til at eg valgte en jente er at selv om hun er fysisk og smidig så hadde hun lite å stille opp med bland erfarne sjørøvere, noe som krevde ekstra at hun ikke kunne bli oppdaget, hun er en mester av sniking.

 Amuletten rundt halsen er det eneste hun har igjen etter at foreldrene forliste på havet og inne holder faktisk gjenferdene dems, så i farlige situasjoner kommer de ut og påvirker omgivelsene for å beskytte henne, hun selv vet ikke om dette men går aldri uten amultten.
Eg ga henne navnet: Nalani som er et Hawaii navn ( takk babynames.com )
 
-----
Eg hadde 1 uke på å lage denne figuren, så eg prøvde å holde designet enkelt eg kunne slik at eg i tillegg kunne "tveake" og eksperimentere med figuren. 
eg modelerte figuren i separate kropps deler som eg attached, slike at eg kunne velge et spesikk område lettere i stedet for å gi inn i all polygonene og pirke frem de rette.
Under prossesen bestemte eg meg for å gjøre hodet hennes mye mindre, noe som såg bedre ut på litt avstand. Eg lagde også mye mer detaljerte hender.
--------------
 
For å tekstuere så brukte eg ( hold deg fast, Tommy ) Ink 'n paint, eg endte opp fjerne alle svarte outlines fordi det ikke så bra ut fra distansen, eg ga det derimot masse shading slik at du kan se formene. Eg lagde også en liten vinke animasjon, det var ganske moro å se det i bevegelse.
 
Eg la også litt texturer på painten for at det ikke skulle bli helt flatt.
---------------------
Noen 3D experter vil nok sikkert påstå at eg tok den lette ruten, men det føltes bra, eg trengte å leke meg litt for å få smaken på 3D igjen som har vært litt tung i det siste.
Eg er sikker på at denne figuren kunne vært full av liv visst rigget sikkelig og animert. 
 
KLIKK på bildene for ZOOM
 

 Poor girl
 

Different rendrings during the prosess

 Dat alot of turbosmooth

 The prototype, has a mask ready when doing pranks

 Un-rendred and un smoothed wire
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Drawed