#1 Posted by khit (161 posts) -

Like, it takes at least 20 seconds for anything on the site to load, is it just my connection or what?

#2 Posted by banksrob (1140 posts) -

no the site is being bombarded with users and is slow, it is being worked on however

#3 Posted by TehBonerer (44 posts) -

YES

#4 Posted by tofu_lion91 (21 posts) -

Yeh it's running pretty slow for me

#5 Posted by gamenut101 (136 posts) -

No dude it's just slow at the mo. I sure speeds will pick up soon!

#6 Posted by sdodd02 (763 posts) -

It was earlier, but now it is running pretty fast, for me at least.

#7 Posted by MOLE (331 posts) -

Its slow for me, your not alone

#8 Posted by Osmiles (202 posts) -

yeah this big influx of people must be hell on the servers.

#9 Posted by MattyFTM (14604 posts) -

The speed is going up and down. One minute I get page loads virtually instantly, the next they're taking 10 seconds.

Moderator
#10 Posted by Moridin (730 posts) -

Seems to alternate between slow and fast. The site being slow is actually good, though, since it means there's a lot of traffic.

#11 Posted by khit (161 posts) -

Good to see it's nothing wrong with my connection a least... Oh well...

#12 Posted by comedy (102 posts) -

Well isn't it still in beta?

#13 Posted by Vytorious (103 posts) -

It is slow most of the time. But at moments with low activity, like late at night, each page loads instantly. Hopefully they upgrade the hosting and streamline the site.

#14 Posted by Schizoid (1121 posts) -

It was pretty fast earlier, but then the site started popping up with this 505 error and now it's slowed down quite a bit.

#15 Posted by tmontana1004 (371 posts) -

The loads times have gotten better for me. Probably because there was such a huge influx of new members.

#16 Posted by Bladefire (221 posts) -

Ya, it seems way faster today then it did yesterday.

#17 Posted by Kameraz (12 posts) -

It's been slow but I assumed it was growing pains.

#18 Posted by Eisen (139 posts) -

My guess is that they still need to do a bit of optimizations to the websites code and possibly some database optimizations.  I'm sure by the time the beta ends it will be running as smooth as comicvine dos.

#19 Posted by nezze00 (153 posts) -

yup, has definitely been running slow lately. Until now, my pages are loading a little faster. Hang in there.

#20 Posted by Manks (862 posts) -

It's fast for me. 

#21 Posted by UrbanGuerilla (114 posts) -

I have noticed a big increase in speed recently, especially after the first day. Browsing the site is ok, but trying to edit and change things is hella slow.

#22 Posted by Brainkiller (170 posts) -

It'll get better soon.