#1 Posted by Sean2206 (264 posts) -

So I started a thread yesterday on the whole NI flag thing and the thread seems to be deleted and I'm just curious as to why ?

#2 Posted by FiestaUnicorn (1577 posts) -
#3 Posted by Marino (4597 posts) -
@Sean2206 If it got deleted, you would've received an automated PM notifying you about it and which moderator/staff member did it. So, you should talk to him/her.
Staff
#4 Posted by Sean2206 (264 posts) -

@Marino: Thanks for the help but I've got no PM and when I click the link to the thread in my forum history it takes me to the 404 page.

#5 Posted by Marino (4597 posts) -

@Sean2206: Not sure what happened then. Feel free to repost it.

Staff
#6 Posted by oraknabo (1453 posts) -

Yeah, I just went there and got a 404 error. Weird.

#7 Posted by Cloudenvy (5891 posts) -

I feel like since the first anime thread's existence, this has been happening more and more. We literally had the exact same issue, our thread just vanished with no trace left behind. I wonder if something is borked somewhere.

#8 Posted by Dacnomaniac (440 posts) -

@Cloudenvy: *pssst* Jeff hates anime, he just doesn't wanna tell anyone yet...

#9 Posted by Animasta (14648 posts) -

maybe there's a ghost moderator

#10 Posted by Ravenlight (8040 posts) -

@Animasta said:

maybe there's a ghost moderator

Some sort of collusion on the mod team, is more likely ;)

#11 Posted by alternate (2682 posts) -

@Cloudenvy said:

I feel like since the first anime thread's existence, this has been happening more and more. We literally had the exact same issue, our thread just vanished with no trace left behind. I wonder if something is borked somewhere.

If it is a bug then the new site should solve that particular glitch.