Garrys mod graphical problem!

#1 Posted by and333 (843 posts) -

So let me start off with the screenshot

caption




























That graphic glitch begins when I start up the game. the game runs smoothly but that big metallic thing is very weird. If anyone knows how to fix this I would thank you very much!


#2 Posted by and333 (843 posts) -

Can't anybody help? here are my crappy system specs:

Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.longhorn_rtm.080118-1840)
Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2140  @ 1.60GHz (2 CPUs), ~1.6GHz
      Memory: 894MB RAM
Card name: SiS Mirage 3 Graphics
Manufacturer: SiS
    Chip type: SiS672 series

#3 Posted by Jiquk (203 posts) -

by the looks of it your comp just cant handle it i would recomend an new graphics card but a quick fix souluttion buy a new comp.

#4 Posted by ChestyMcGee (135 posts) -

I've got a worse system than that right now and I've never gotten any really bad graphical errors. The reason behind that is I have an ATI card. Basically, don't ever buy a graphics card that isn't Radeon or GeForce. No game support them and, although sometimes, you'll get lucky and have no problems, most of the time you're gonna get crap like that all over the screen. You can get a 256MB ATI or Nvidia card pretty cheap now, just invest in one of those I'd say.

This edit will also create new pages on Giant Bomb for:

Beware, you are proposing to add brand new pages to the wiki along with your edits. Make sure this is what you intended. This will likely increase the time it takes for your changes to go live.

Comment and Save

Until you earn 1000 points all your submissions need to be vetted by other Giant Bomb users. This process takes no more than a few hours and we'll send you an email once approved.