Launcher Keeps Giving me an Error. Won't Connect.

#1 Posted by bunnymud (716 posts) -

It started when the game went live. Anyone have any idea or have the same problem? I've checked my firewall and Active X settings. Still nothing

#2 Posted by hinq (17 posts) -

Do you still have the beta client launcher? If so you need to remove it and grab the new launcher before it'll work. How to fix:

  1. Uninstall the beta via Control Panel
  2. Open explorer and go to C:\Users\(Your Profile)\AppData\LocalLow\Sony Online Entertainment and delete npsoeact.dll
  3. If a Planetside 2 folder exists in C:\Users\Public\Sony Online Entertainment\Installed Games then delete it
  4. Download the new launcher and install, it should now work
#3 Posted by Mnemoidian (960 posts) -

I heard someone claim that the Euro launcher, made by a different company (not SOE) is rather bad, and regularly crashes for some people. One work-around for that was supposedly to get the US-launcher instead.

#4 Posted by bunnymud (716 posts) -

Beta launcher

Zack...why didn't you tell me?

This edit will also create new pages on Giant Bomb for:

Beware, you are proposing to add brand new pages to the wiki along with your edits. Make sure this is what you intended. This will likely increase the time it takes for your changes to go live.

Comment and Save

Until you earn 1000 points all your submissions need to be vetted by other Giant Bomb users. This process takes no more than a few hours and we'll send you an email once approved.