g00d's forum posts

#1 Posted by g00d (2 posts) -


Oh it’s a problem on my end but I do not see what it could be. Every other site I visit works fine that has embedded video's or uses scripts (css, flash and java). Thing is it is really bugging me so I want to figure it out.

Good suggestion about VSE. I disabled it and still does the same thing. (Windows Security Essentials)

 
Here is the error on page I get in IE.  Sorry for the long post.


Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.2)
Timestamp: Tue, 2 Mar 2010 17:39:57 UTC


Message: Object expected
Line: 58
Char: 15
Code: 0
URI: http://www.giantbomb.com/


Message: Object expected
Line: 182
Char: 9
Code: 0
URI: http://www.giantbomb.com/


Message: Object expected
Line: 395
Char: 9
Code: 0
URI: http://www.giantbomb.com/


Message: Object expected
Line: 433
Char: 9
Code: 0
URI: http://www.giantbomb.com/


Message: Object expected
Line: 703
Char: 9
Code: 0
URI: http://www.giantbomb.com/


Message: Object expected
Line: 1297
Char: 9
Code: 0
URI: http://www.giantbomb.com/


Message: Object expected
Line: 1997
Char: 9
Code: 0
URI: http://www.giantbomb.com/


Message: '_gat' is undefined
Line: 2033
Char: 13
Code: 0
URI: http://www.giantbomb.com/


Message: Object expected
Line: 2048
Char: 26
Code: 0
URI: http://www.giantbomb.com/


Message: 'pageTracker' is null or not an object
Line: 1
Char: 22985
Code: 0
URI: http://media.giantbomb.com/media/vine/js/base_10018.js


Message: Object doesn't support this property or method
Line: 1
Char: 47606
Code: 0
URI: http://media.giantbomb.com/media/vine/js/mootools-1.2_10007.js
   

#2 Posted by g00d (2 posts) -

I am unable to log onto the site or view videos (Windows 7 x64 all latest updates). I am posting from a Windows XP virtual box and that does work.  
 
I have tried the following browsers; IE 7 x86 / x64, Firefox and Opera all the lastest versions. 
I added giantbomb.com as a trusted site and turned off all security options.  
Updated JRE to the lastest as I see the new video player is .js.
Cleared all cookies and history.  
Created a new user account in windows as an admin and have the same issue. 
  
Screenshots (Not really that much help)
http://imgur.com/ylUXa.jpg 
http://imgur.com/YoLMy.jpg 
 

When I click the log on box nothing happens. HELP! I need my giantbomb fix! This is one of the best gaming sites out there and its buming me out its not working. :(  Is there anything else I can try?