SnowyPliskin's forum posts

#1 Posted by SnowyPliskin (99 posts) -

In Chrome if i am logged out I get video controls, when I log in I dont. Sucks because Im a premium member and yet when I log in I cant use the site.

No issues in Safari though. I just prefer Chrome.

#2 Posted by SnowyPliskin (99 posts) -

Must be a chrome issue for me, I have the exact same page open in chrome and safari with no big red play button in chrome but one in Safari. Strange.

#3 Posted by SnowyPliskin (99 posts) -

Im getting no play controls at all. Even weirder is that i do when im logged out. Running Windows 7, latest chrome version.

#4 Posted by SnowyPliskin (99 posts) -

Hi,

For some reason if im logged in I dont get the play icon on any of the videos. Log out and it works fine albeit a bit slowly. Any ideas?

thanks

#5 Posted by SnowyPliskin (99 posts) -

Even more annoying now the feature that remembers where you were in the video is busted. for me at least.

#6 Edited by SnowyPliskin (99 posts) -

Im afraid my reccollections are pretty vague but maybe someone might know.

Black and white, kinda hand drawn,PS2 (or PS1?) with a hub world sort of thing. EDGE did a piece on it way back in the day, probably talking later 90's-early 00's.

#7 Posted by SnowyPliskin (99 posts) -

Still missed.

#8 Posted by SnowyPliskin (99 posts) -

Still cant believe he is gone.

#9 Posted by SnowyPliskin (99 posts) -
#10 Posted by SnowyPliskin (99 posts) -

@jimbo: Thanks! What do you mean by tab?

Thanks to everyone else, as well!

Jimbo means the notes of the guitar part written down.