239 Comments
Edited by Hairy_Fish

hey! LP2
 
dude yes!

Edited by DrPockets000

hmm 
 
not sure about this game

Posted by mooptrain2

bam!

Posted by psyborg0815

Oh noes.
Edited by Gaff

Interested in how this is going to go, with the review already out. 
 
Edit: Damn it.

Edited by Sporkbane

lol @ everyone trying to get he quest hahahha
 
edit: useless AI is useless

Posted by Enzeruu

Arg

Posted by nanikore

eh

Posted by Henrikhoe

give me ER got damn it!

Posted by lolak47

fdgdfgdfgdfg

Posted by Hitchenson

OH GOD WHAT'S HAPPENING WITH MY VIDEO. IT'S ALL GREEN AND SHIT.

Posted by TzarStefan

Until ER is back i will try to enjoy this.

Posted by Darkstar614

Well hey this is totally the Quick look of the demo from forever ago, and not of the full game. All sorts of video issues today...

Posted by Seraphim84
@Hitchenson: 
Yeah, I'm getting the green craziness as well.
Posted by Ozmiander

Wow, green corrupted video.  Awesome.

Edited by Dyram

The video corrupts like 30 seconds in. And the video player stops loading if I jump around, in either streaming or progressive. =( Except for the green, it did this with today's ER episodes, too.
 
I need me some GB videos. I hope this is fixed quickly.

Posted by PentaCube

oh man, hope it get's fixed before too long!

Posted by Arrested_Developer

Need...endurance run......can't make it.....much..........longer.

Posted by Smokay

WHERE IS MY ENDURENCE RUN DAMMIT

Posted by yani

My EYES my EYES!!!

Posted by Ozmiander

Wait, now it's the demo?

Edited by b33
@Hitchenson said:

" OH GOD WHAT'S HAPPENING WITH MY VIDEO. IT'S ALL GREEN AND SHIT. "

here too, giantbomb going nuclear! 
edit: high quality is fine 
edit: audio is out of sync
Posted by Nux

Didn't we see this already?
Posted by Jayross

nooo sloow rss..

Posted by Gizmo

"I suck at games".
 
I lol'd.

Posted by destruktive

there's something weird with this video.. I think

Posted by DCFGS3

Uh, this is not the kind of greeness I enjoy.

Posted by Kajaah117

Dave must be playing WoW today...

Posted by heat

video saved for history :)

Posted by Droop

Brad was not amused xD

Posted by sgraffam

hmm, different videos for streaming and progressive.
 
snider needs a  spankin'

Edited by phrosnite

LOL! GB has a problem..... It's ok on high progressive but on medium and low progressive there is a green overlay on the video... rofl
 
Edit: It's not ok on high... lol

Posted by Tuffty

Deja vu! This is the same QL of the co-op demo.

Posted by Henrikhoe

hey dave.
 
its green.
 
fix. asap.

Posted by yani

Streaming high seems to be working for me at the moment.

Posted by Ronald

Um, the audio doesn't make sense with the video.

Posted by teh_pwnzorer

"...you have little to no idea what is going on."  -- Brad.
 
Must be the interesting green filter effect.

Posted by A_Dog

Ahhh green. 
 
Also, it's not the demo.

Posted by nanikore

The sound in this video is fucked up. No sound but music and commentary in the first 10 minutes of the game, then after that you can barely hear the voices of Jeff and Brad. Also, no gunshot sound.

Posted by Ventilaator

Works with streaming for me.

Posted by starfox_of_the_damned

huh w eird
Posted by BRNK

Whoa, switch to streaming to see if it was corrupted and Brad suddenly sounds a lot more italian and beardy!

Posted by Rautapalli

What the hell is going on?

Posted by Bakumatsu

Wow..The video was all bananas...

Posted by Tebbit

Uh oh, Green power strikes again.

Posted by heat

5/13/2010 NEVER FORGET

Edited by BJorje

Not corrupted for me, but the audio and video at 30 seconds become completely (and I mean COMPLETELY) unrelated. It's like the audio is for the completely wrong video.

Edit: The audio at about 9:20 corresponds to the video I saw at :30

Edited by Sweep

I like how the audio obviously failed so you just looped the menu theme for the whole QL XD
 
EDIT: Fucking lol when the Cut-Scene starts playing in the background. AUDIO FAIL!!

Moderator Online
Edited by Ronald

The video skips ahead at 3:54 to about 8:40 but the audio keeps going.

Posted by Melvargh
@BJorje said:
" Not corrupted for me, but the audio and video at 30 seconds become completely (and I mean COMPLETELY) unrelated. It's like the audio is for the completely wrong video. "
Yeah, I was wondering what the hell was going on.