CSRF token is invalid

Avatar image for haneybd87
haneybd87

629

Forum Posts

1

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#1  Edited By haneybd87

This has been a problem now for years, yet I still can’t make a post without running into this error. It’s the main reason I stopped using the forums here and now I’m back and it’s still happening.

Avatar image for rorie
rorie

7887

Forum Posts

1502

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 4

User Lists: 3

This has been a problem now for years, yet I still can’t make a post without running into this error. It’s the main reason I stopped using the forums here and now I’m back and it’s still happening.

Are you leaving the window open for a long time before hitting Post Reply? There should be a 2-hour time delay before this error appears, but let me know if it's happening more often than that!

Avatar image for haneybd87
haneybd87

629

Forum Posts

1

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

@rorie: @rorie: Nope, always a new tab.

Just had it happen now. Hope this goes through.

Avatar image for rorie
rorie

7887

Forum Posts

1502

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 4

User Lists: 3

@haneybd87: Hmm, ok, I haven't seen any widespread reports about this but if anyone else is seeing this let me know. I know it was popping up a lot on ComicVine recently.

Avatar image for haneybd87
haneybd87

629

Forum Posts

1

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

@rorie: If it helps I’m on safari on iPhone 8 iOS 14.7.1.

Avatar image for rorie
rorie

7887

Forum Posts

1502

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 4

User Lists: 3

@rorie: If it helps I’m on safari on iPhone 8 iOS 14.7.1.

Hmm that might help - I don't have a way to test that out personally but I'll see if anyone else here is having the same issue. Do you ever run into this on desktop?

Avatar image for haneybd87
haneybd87

629

Forum Posts

1

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

@rorie: I haven’t tried so not sure.

Avatar image for permanentsigh
permanentsigh

694

Forum Posts

34

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

On mobile, I think this only ever happened to me if I load the site within an app browser. So if I tap a link off twitter or whatever and it opens the webpage within that app, not my browser app.

Avatar image for permanentsigh
permanentsigh

694

Forum Posts

34

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#9  Edited By permanentsigh

OK nevermind. I tapped a link from my twitter app (tweetbot) and that opened up a page in my regular browser (Firefox), and when I tried to post a comment in Jeff's Quick Look of Axiom Verge 2, it gave me the CSRF error. Loading up the page in a new browser window without coming from another app fixed it. I'm also on iOS 14.7.1.

Avatar image for rabidlamb
Rabidlamb

97

Forum Posts

5

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

Had same issue trying to comment on Bak 2 School episode

Avatar image for kazzerscout
kazzerscout

213

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 2

I am getting this everytime I post in a thread now.