http 400 errors

Avatar image for dracomaster01
Dracomaster01

263

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 3

I've been getting http 400 errors constantly on the site. When I clear my cache the site will work, but when I try to open a new page I'll get the error again and have to clear my cache again to get to the new page. I'm not going on to any other websites in between so I'm not sure what's causing the issue. I saw on reddit that others were having this issues so it's not only me. I want to keep supporting the site, but these errors happening every time I come back to the site and happening so often is making it a chore to go onto the site. : /

Avatar image for rorie
rorie

6342

Forum Posts

1144

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 3

#2 rorie  Staff

I've been getting http 400 errors constantly on the site. When I clear my cache the site will work, but when I try to open a new page I'll get the error again and have to clear my cache again to get to the new page. I'm not going on to any other websites in between so I'm not sure what's causing the issue. I saw on reddit that others were having this issues so it's not only me. I want to keep supporting the site, but these errors happening every time I come back to the site and happening so often is making it a chore to go onto the site. : /

Hey I'm told that clearing cookies should help with this. Try that and let me know if it doesn't clear up. Sorry for the trouble.

Avatar image for rorie
rorie

6342

Forum Posts

1144

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 3

#3 rorie  Staff

Hey, I THINK this should be resolved now. Let me know if it isn't.

Avatar image for cz_strider
cz_strider

4

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

@rorie: Resolved for me, didn't even have to clear the cookies. Thanks!