Avatar image for daltimond
#1 Edited by daltimond (272 posts) -

For some reason, I cant vote on polls in GBI. Its only on my desktop Windows 10 computer. My Windows 10 laptop works fine.

When its poll time, I dont get a notification, the poll switches but there is no option to vote and the chime never plays when "play sound" is checked.

And this is the case with every browser I have installed. So its probably on my end but I just have no idea whats wrong. I have a VPN but even when thats disabled it doesnt make a difference. I tried on Chrome Version 71.0.3578.98, firefox quantum 64.0 I believe and Microsoft Edge 42.17134.1.0 I believe as well. Ive tried with and without all extensions in private/incognito mode. I tried deleting cache, cookies, history etc in chrome and reinstalling it. I did a full restart of my computer as well.

Im just kind out of ideas. It just all of a sudden started happening like a few days ago. At least thats when I noticed. Any idea how to fix this?

Thanks for your time.

Avatar image for daltimond
#2 Posted by daltimond (272 posts) -

Polls on the same computer also don't seem to be working during regular live streams as well.

Avatar image for rorie
#3 Posted by Rorie (5450 posts) -

@daltimond: I am not precisely sure what could be causing this but let me ping @wcarle who might be able to troubleshoot further.

Staff
Avatar image for daltimond
#4 Posted by daltimond (272 posts) -

Ok. Thanks.

Avatar image for daltimond
#5 Edited by daltimond (272 posts) -

Some more info. I signed into a guest account on the problem computer and that didnt fix polls on gbi on Edge, Chrome or Firefox all in Private/Incognito Mode. No extensions were installed on the guest account's browsers.