PS4 Web Browser

Avatar image for davesavedtheday
DaveSavedTheDay

54

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

I know this is probably a very limited use-case but my broke ass only has the PS4 to watch videos on my TV. Last night, every video wouldn't play and all the thumbnails were not clickable links anymore. I could only navigate via text links.

It was super weird, but I was throwing it in to the universe just in case!

Avatar image for sombre
sombre

1265

Forum Posts

19

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 3

I think this is a known bug, I saw a comment or two about it about half an hour ago

Avatar image for rorie
rorie

6981

Forum Posts

1261

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 1

User Lists: 3

#3 rorie  Staff

@sombre: @davesavedtheday: Yep, someone was mentioning this in the video problem thread. I filed a bug for it and someone is going to take a look at it, but I don't have an ETA on a fix, unfortunately.

Avatar image for davesavedtheday
DaveSavedTheDay

54

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

Avatar image for dryker
Dryker

1213

Forum Posts

64

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 2

User Lists: 0

Sorry for the PM, Rorie. Hadn’t seen this yet. Hopefully it’s fixed soon. Don’t have a PC at the moment.

Avatar image for dancedance
DanceDance

8

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

I’m having the same problem. Started three or four days ago. Was watching Metal Gear Scanlon just fine and when I went to the next episode, the play button does nothing. Feels like maybe it’s just loading forever and never gets to a point of playability ? Dunno, I’m no whiz. I have a GB support ticket going. Happy to see it’s not just me.

Avatar image for aramer
aramer

4

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

Yeah. Same here. I tried logging out and back in and now I can’t even log in now. After I enter my credentials it says please prove I’m not a robot but there is no where to do so. Oh well.

Avatar image for quasigoodandy
quasigoodandy

27

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

Same problem for me, the play button does not respond. This is a bummer because this is the only way I can watch premium videos on a full size screen.

Avatar image for davesavedtheday
DaveSavedTheDay

54

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

@dancedance: When this broke for me I was also watching Metal Gear Scanlon 😭😭 I was so close to finish MGS2... again!

Avatar image for atheistpreacher
AtheistPreacher

232

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

FWIW I'm having the same problems, but I never even got to the "play" button. I tried to watch the Hotspot episode via PS4 and couldn't even get it to switch from the audio version to video version. Basically, the links to videos seem to work, but when you get onto a video page, nothing else works.

Avatar image for sirkinsella98
Sirkinsella98

14

Forum Posts

25002

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 12

#11  Edited By Sirkinsella98

It happens to me that I was editing more and add some images in any article. but it just give me a error anytime I about and any other things that loads is somehow acting slow or goes on forever. and I also can't add stuff in the list other than add any article in the list with my phone.

Avatar image for overcookedturkey
OvercookedTurkey

2

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

The captcha to log in is also not appearing. So the PS4 is pretty borked as a Giant Bomb player right now.

Avatar image for armagon1
Armagon1

5

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

Captcha is not appearing when trying to login on an iPad either.

Avatar image for zeldaking2001@
zeldaking2001

26

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#14  Edited By zeldaking2001

Hoping this gets sorted soon.

The PS4 is my main method of watching GB videos.

Avatar image for dnosoup
dnosoup

22

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

#15  Edited By dnosoup

@zeldaking2001@: That is also my case. I usually watch videos from my PS4 because I don't have a smart TV or any other device that I could use with my television. Hopefully the issues will be sorted this week.

Avatar image for thetafox
ThetaFox

40

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

Having the same issue, hope it’s fixed soon!

Avatar image for svengoolie
svengoolie

77

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

Throwing in my name as someone who watches videos this way as well!

Avatar image for robitt
Robitt

369

Forum Posts

498

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 7

Here is another user having this issue, fingers crossed it can be fixed. :)

Avatar image for dr34dn0ught
DR34DN0UGHT

98

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

Bump.

Avatar image for zeldaking2001@
zeldaking2001

26

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

@rorie: any news on a fix yet?

Avatar image for sarcasticmudcrab
SarcasticMudcrab

515

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

Came here to report the same thing, I signed up to premo purely to watch content on my ps4 (2nd monitor is ps4 as my old ass PC only has 1 hdmi out).

Everything else works, you can even see a faint image of the video thumbnail in the background and the curser changes when hovering over the play button so it is acknowledging the video in some way, but nothing happens when clicking it.

My work around for anyone desperate enough has been to simply download on pc, transfer to usb and watch on ps4 from the usb.

Avatar image for davesavedtheday
DaveSavedTheDay

54

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

I've been using my Steam link for now but the setup is less than ideal for my living situation.

Avatar image for pajamuraix
PajamuraiX

33

Forum Posts

21

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

I actually started having this issue on my PC and PS4 on the exact same day, updating chrome fixed it on my PC side, but no luck on the PS4.

Avatar image for sarcasticmudcrab
SarcasticMudcrab

515

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

So either this was just fixed or I might of found a way to fix it.

On pc play any video and change the settings from HTML5 to progressive playback, then close the video, now on ps4 it should work. Not sure if that is coincidence because it is working in HTML5 mode now on ps4 but it's worth a try if it's still broken for you.

Avatar image for zeldaking2001@
zeldaking2001

26

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

@sarcasticmudcrab: Looks like that was just a coincidence because it's working fine for me now and I haven't touched any settings.

Thanks dev team. :)

Avatar image for sarcasticmudcrab
SarcasticMudcrab

515

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

@zeldaking2001@: heh got to say I'm mildly disapointed I didn't figure out a way lol

Good to hear though.

Avatar image for binky88
Binky88

1

Forum Posts

0

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

Thanks so much for the fix!