Avatar image for wemibelle
#1 Edited by Wemibelle (2392 posts) -

I'm having problems with the bottom of Giant Bomb's main page today. Only the first recent topic from the forums is showing, and the footer with all the information is missing as well: the page just ends at that first topic. Logging in and out had no effect, and it hasn't changed at all over the course of the day.

I'm running Chrome on Win8, if that's at all helpful.

Avatar image for sunbrozak
#2 Edited by sunbrozak (2257 posts) -

I am experiencing this as well.

>chrome on Win7

Avatar image for ghostiet
#3 Edited by Ghostiet (5832 posts) -

Me too, Chrome Win7. The entire forums are busted, including posting.

Avatar image for mlarrabee
#4 Posted by mlarrabee (3850 posts) -

Chrome 28 on OS 10.8.4 as well.

Avatar image for zeik
#5 Edited by Zeik (4426 posts) -

Same for me on Firefox/Pale Moon on both Vista and Windows 7.

Every now and then it loads correctly, but most of the time it doesn't.

Avatar image for wemibelle
#6 Posted by Wemibelle (2392 posts) -

Seems to be fixed for me. No idea if it sorted itself out or someone did something, but it works!

Avatar image for mikerd
#7 Posted by MikeRD (76 posts) -

This was coinicidentally the only topic on the front page when I loaded up Giant Bomb a minute ago, so it's definitely not fixed. I assume the "every now and then it loads correctly, but most of the time it doesn't" Zeik mentioned is what you're currently experiencing.

Using Firefox btw.

Avatar image for mrpibb
#8 Posted by mrpibb (480 posts) -

should be gone now, sorry we had a corrupted value in our cache.

Avatar image for ltsquigs
#10 Edited by LtSquigs (296 posts) -

Testing a post

Avatar image for themanwithnoplan
#12 Edited by TheManWithNoPlan (7015 posts) -

It's fixed for me now.

Avatar image for mlarrabee
#16 Edited by mlarrabee (3850 posts) -

Mom, it's doing that thing again!

EDIT: Fixed for me!

EDIT to EDIT: Well, it was for a minute.

No Caption Provided

Avatar image for ajamafalous
#17 Edited by ajamafalous (13411 posts) -

Yeah, doing it for me too.

Firefox, Win7

Avatar image for theht
#18 Posted by TheHT (14318 posts) -

I'm getting that too.

Firefox, Vitsa.

Also I'm getting frequent 502 Gateway Errors tonight, with a pic of Lincoln on Luchadeer and text saying "site is down for maintenance".

Avatar image for mrpibb
#19 Posted by mrpibb (480 posts) -

will be fixed in the next 15 min. sorry for the broken recent topics

Avatar image for mrpibb
#20 Posted by mrpibb (480 posts) -

hmmm, it's a bigger issue. I'm going to fix tomorrow as I don't want stuff to be blown up overnight.

Avatar image for bacongames
#21 Edited by bacongames (3979 posts) -

@mrpibb: Aw man, this is the one bug that kinda does a thing that I want. Oh well, might as well enjoy it while it lasts.

Avatar image for mrpibb
#22 Edited by mrpibb (480 posts) -

@bacongames: it'll be back shortly, we're doing some fixes to make sure it doesn't blow up again.

Avatar image for ch3burashka
#23 Posted by ch3burashka (6087 posts) -

I gotta say, this is the only way I actually participate in all the forums, which I imagine is the same for a lot of people. 'Cause no way are people gonna check out the Atari 2600 forum, then the Advance Wars forum to see if anyone posted anything in the last 15 minutes.

Avatar image for tyrrael
#24 Posted by Tyrrael (461 posts) -

Just in case anyone reads this, the recent topics on the front page are still broken. Is it still being worked on?