Resume Video Feature

Avatar image for tandar1
tandar1

213

Forum Posts

10

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 1

Hello,

I recently started paying to be a "premium" member of this site. Have listened to the podcasts for years and browsed the site as well. I am trying to figure out if the Resume Video From Last Playback feature is still not ready, or if there's something going on with a certain setting I need to be on for it to work?

Videos are always starting at the beginning. I have tried to pause the video for a little while before I close the page to see if it has to sync up and save itself and when I re-open the video it just starts over. I'm using Chrome on Win7 64bit with no adblockers. I've made a topic about this before and never really got an answer.

This feature would be so much nicer than having to find the place I was last at manually... can someone shed some light on this issue?

Thanks!

Avatar image for jimmyfenix
jimmyfenix

3941

Forum Posts

20

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

It does not work for me. I accidentally close a QL tab and when i re watch the video it says it will resume from the last position of the video i watched yet it starts at the beginning every time.

Avatar image for villainy
villainy

819

Forum Posts

141

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 0

Which player are you using? The resume feature does work for me but only with the HTML5 player. Windows 7 Home Premium 64 and Chrome 30.0.1599.101 m.

Avatar image for tandar1
tandar1

213

Forum Posts

10

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 1

I have switched between Streaming and Progressive.

I have never used HTML5, will give that a shot next!

Avatar image for xeiphyer
Xeiphyer

5962

Forum Posts

1193

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 8

I believe it only works on HTML5, Streaming and Progressive don't. There's no options for it, it'll just work if you switch to HTML5.

Avatar image for tandar1
tandar1

213

Forum Posts

10

Wiki Points

0

Followers

Reviews: 0

User Lists: 1

Wow, HTML5 worked! I can't beleive I never bothered to try it :(

Thanks everyone!