Avatar image for kalos
#1 Edited by kalos (53 posts) -

When I use the forum search box over on the right, I get 500: Internal Server Error

Example search:

http://www.giantbomb.com/forums/search/?forum_search%5Bq%5D=500+server

Occurs on Chrome Version 32.0.1700.107 m (normal when I'm signed in and in Incognito mode) and IE 10 on Win7

I can search the website, but not the forums.

Avatar image for rorie
#2 Posted by Rorie (4128 posts) -

Yep, looks like it's down. I'll see who I can alert about it.

Staff
Avatar image for tigerclaw
#3 Edited by TigerClaw (91 posts) -

@rorie said:

Yep, looks like it's down. I'll see who I can alert about it.

I get that same error page when syncing my twitter account.

Avatar image for jrm
#4 Posted by JRM (343 posts) -

Still unable to search the forums.

Avatar image for fattony12000
#5 Posted by Fattony12000 (8271 posts) -

Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup.

Avatar image for cloudymusic
#6 Posted by cloudymusic (1880 posts) -

In the meantime, as a workaround you can go to Google and do a search for "site:giantbomb.com/forums [your keywords]" to search within the forums specifically.

Avatar image for jrm
#7 Posted by JRM (343 posts) -
Avatar image for sessh
#8 Posted by Sessh (2962 posts) -

Also of note is that it's impossible to attach a blog to the correspondent forum since the search there is also not working correctly.

Avatar image for rorie
#9 Posted by Rorie (4128 posts) -

This is still bugged and is being worked on. No ETA unfortunately but search is definitely the biggest thing that we're working on at the moment.

Staff