Avatar image for the_laughing_man
#1 Edited by The_Laughing_Man (13807 posts) -

The first issue is with the video player. As of late I have had strange stuttering and back tracking in the video and having the same audio play before the visuals speed up to catch up. Also adding to that the video quality dropping at random. There is also severe slow down at times.

The second is that all my PMS have the wrong time stamp. 4 hours behind

Avatar image for robertsaignant
#2 Posted by RobertSaignant (13 posts) -

I'm having the same issue with the video stuff. (Chrome, win7 64bit).

Also, the audio of the videos that I listen to completion will restart. Not the image, that's replaced by the grey background.

Avatar image for jonny_anonymous
#3 Posted by Jonny_Anonymous (3347 posts) -

Same here also Chrome and Win7

Avatar image for the_laughing_man
#5 Posted by The_Laughing_Man (13807 posts) -

Still having the bad stuttering issues. Makes viewing videos annoying.

Avatar image for the_laughing_man
#6 Edited by The_Laughing_Man (13807 posts) -

Bumping thread because of The Last of Us video.

The issue is still around. Mostly having the video play then fully freeze and the audio backpeddle and play up tot he frozen point and then skip a few seconds ahead. Has happened twice 3 mins into The Last of Us video.

Had to stop watching video. It is now skipping ahead seconds.

Avatar image for icedwhale
#7 Edited by IcedWhale (66 posts) -

video plays fine for me on both ipad and PC sounds like it might be a local issue

Avatar image for humanity
#8 Posted by Humanity (17205 posts) -

I have this weird thing where the video ends and then start to play again only the screen is grey and I only hear audio

Avatar image for monkeyman04
#9 Posted by Monkeyman04 (2660 posts) -

@humanity said:

I have this weird thing where the video ends and then start to play again only the screen is grey and I only hear audio

That's the bug I'm having. Using the Progressive player. Latest version of Chrome on Win7.

Avatar image for rorie
#10 Posted by Rorie (4560 posts) -

Any problems you're having aren't due to your connection; they're largely due to Akamai, our content delivery partner, and the way they struggle with our very large video files. I'm told they are going to be moving us into another kind of system that handles large files better - hopefully things will get better soon, but I don't have an ETA on that.

Staff