Something went wrong. Try again later

bigbrotheralb

This user has not updated recently.

0 0 0 0
Forum Posts Wiki Points Following Followers

Me te Rejat e Big Brother Albania

“Big Brother VIP” do të nisë transmetimin në muajin tetor, ndërkohë që pjesëmarrësit do të jenë VIP-a që kanë bërë diçka në jetë. I ftuar në “Pushime On Top”, gazetari Eraldo Rexho ka zbuluar se është pjesë e grupit të punës për fazën parapërgatitore të spektaklit “Big Brother” dhe i ngacmuar nga gazetarët rrëfeu ca detaje.

Unë kam pranuar të jem pjesë e skuadrës së ‘Big Brother VIP’ në fazën parapërgatitore. Momentalisht po punojmë për një edicion superfantastik të ‘Big Brother VIP 1’.

Kështu që unë di të them angazhimin tim deri në këtë moment. Se çfarë do të ndodhë pas shtatorit, do të mbetet për t’u parë në tetor, kur besoj se do të nisë ‘Big Brother’”, tha ai. https://bbalbaniavip.com/

Start the Conversation