daltimond's forum posts

Avatar image for daltimond
#1 Posted by daltimond (291 posts) -

I want the free stuff please.

Avatar image for daltimond
#2 Edited by daltimond (291 posts) -

This has been happening to me as well. I thought it was an extension I had but it still happened when I disabled the extension. Ive tried with all extensions off and it didnt happen but I dont know if my extensions are what made it happen. Ill try it out with UPF today to see if in incognito mode does it.

Edit: Chrome Version 75.0.3770.100 (Official Build) (64-bit). Crashed in incognito mode with no extensions enabled during upf today.

Avatar image for daltimond
#3 Posted by daltimond (291 posts) -

I have a SNES and a Genesis. I would like these things.

Avatar image for daltimond
#4 Posted by daltimond (291 posts) -

Hey I love things!

Avatar image for daltimond
#5 Posted by daltimond (291 posts) -

Hey, hi. I dont want this but Im commenting anyway.

Avatar image for daltimond
#6 Posted by daltimond (291 posts) -

Polls randomly started working today. At least on GBI. From what I tested they work on Chrome and Edge. I dont know what happened. I dont know if I changed something that made the difference. Thanks anyways though if you guys made any changes.

Avatar image for daltimond
#7 Posted by daltimond (291 posts) -

Gimmie the thing please?

Avatar image for daltimond
#8 Posted by daltimond (291 posts) -

Bumping this again. Still havent heard anything in a while. Might just make a new thread.

Avatar image for daltimond
#9 Posted by daltimond (291 posts) -

Hello, hi.

Avatar image for daltimond
#10 Posted by daltimond (291 posts) -

My life.