• Date joined:2020-03-23
  • Alignment:Microsoft
  • Points:0 Points

Rochii de mireasa Bucuresti, gasesti rochii de mireasa printesa, sirena, Tip A, simple, boeme sau din dantela. Peste 800 de modele disponibile in stoc. Livrare in toata lumea. Materiale de calitate si croi de ultima generatie. Firme celebre prezente in salon. Modificări gratuite la orice rochie cumparata de la noi.

Nunta ta va fi o zi activă! Deci, dacă crezi că ai găsit rochia perfectă, fă câteva teste. Stai jos, ridică-te, încearcă să ridici brațele (ca și cum ai dansa sau ai îmbrățișa pe cineva) și asigură-te că te simți bine. Rochia este prea grea? Prea voluminoasă? Acestea sunt aspecte importante de care trebuie să ții cont. Fii tu însuți! Acesta este cel mai important lucru. În timpul nunții tale, tot ce contează este cum te simți. Dacă te simți naturală, fericită și frumoasă, toți ceilalți te vor vedea așa!

După ce ai decis ce rochie ți se potrivește, rochia va trebui creată în funcție de dimensiunile tale. Majoritatea magazinelor necesită un depozit înainte de a face modificări rochiei (uneori până la 50%), diferența fiind plătită atunci când rochia va fi gata. Nu dispera după prima probă, dacă atunci când revii în magazin să probezi rochia făcută după măsurile tale, rochia nu îți vine așa cum îți imaginezi. Încă există mult timp pentru a fi ajustată și modificată. Acesta este momentul pentru a identifica orice probleme pe care le-ai trecut cu vederea atunci când ai ales rochia, sigur din cauza emoțiilor. Lăsați specialiștii să-și facă treaba!

Chiar îmi doresc ca mai multe cliente să ne ofere timp pentru a crea rochia de mireasă perfectă. Trăim într-o lume a shopping-ului online, unde toți credem că putem face doar un simplu clic pe butonul "cumpără" și produsul va fi livrat a doua zi! Dar rochiile, fie ele personalizate sau nu, au nevoie de multă atenție și timp pentru a fi create. Considerăm că achiziționarea unei rochii de mireasă cu cel puțin patru sau cinci luni în avans este ideală - pentru a permite fitingurilor și modificărilor să fie făcute cu atenție, fără prea mult stres din cauza timpului prea scurt.” Angela Safta, proprietar magazin rochii de mireasă.

Ține minte că orice rochie de mireasă trebuie să „respire” înainte de a fi purtată. Asigură-te că o păstrezi agățată de un suport, la o înălțime optimă, pentru a-i permite să stea dreaptă. Aveți grijă să o păstrați într-un loc curat, ferită de orice pericol de a fi pătată. Nu-ți dorești ca rochia ta să fie pătată sau șifonată înainte de a o purta! Nu-ți mai rămâne decât să aștepți ziua cea mare și să te bucuri pe deplin de momentul în care vei îmbrăca superba rochie de mireasă aleasă de tine!

https://rochiidemireasabucuresti.com