• xenobytezero followed Quick Looks .
  • xenobytezero followed Unprofessional Fridays .
  • xenobytezero posted a message in the forum topic Destiny 2 Reveal Trailer 10AM PT / 6PM BST. on the Destiny 2 board

    That's a definite tone shift from that trailer, which is a good thing.I'm kinda disappointed in myself how much that trailer got me excited...

  • xenobytezero posted a message on the post LOUD on Planet X.

    Lights needs to be in more games, soundtrack or otherwise. Looks like I'm going to have a bunch of new music to listen too cause of this. Awesome.

  • xenobytezero posted a message in the forum topic Why Can't I Download Video? (or) Where's My Videos?. on the Bug Reporting board

    @attropheed: I did some poking around in the code and the Kodi addon is broken, it's not adding the API key to the end of video request. I can post some code to fix it if that would help?

  • xenobytezero posted a message in the forum topic Why Can't I Download Video? (or) Where's My Videos?. on the Bug Reporting board

    Also confirming that the Kodi v16 addon via OSMC has stopped working, continually getting the error message video.Tried unlinking and relinking and multiple quality settings, to no avail.

  • xenobytezero posted a message in the forum topic GB videos having technical problems lately?. on the Bug Reporting board

    I'm seeing the artifacts too, both on my XBMC and just in the browserI'm also getting the same thing that deaditelord mentioned, specifically with the DMC4 QL.@deaditelord said: I've also been experie...

  • xenobytezero posted a message on the post The Giant Bomb Mailbag for Scottish Independence.

    Hearing Jeff say "Tunnock's bitch!" makes me happy in so many ways.

  • xenobytezero posted a message on the post Worth Playing: 08/29/2014.

    Big fan of the new format.

  • xenobytezero posted a message on the post Part 03.

    I'm only half way through, but watching Drew scour every room and not getting the SOCOM Suppressor is KILLING ME.

  • xenobytezero posted a message in the forum topic Can't Watch Videos or Post in Chrome. on the Bug Reporting board

    I'm in the same boat here in terms of playing videos with Chrome. The headline video on the front page will play fine, but when going into a videos actual page to play it, the Chrome tab locks up and...