• frobie posted a new image.
  • frobie posted a message on the post Ben's Lens: Brainstorming.

    I need a Ben's Lens investigation into who uses up all the peanut butter for bagels. Besides myself, I've only seen Erick Tay and Rob Handlery use the pb spread; but, they are conscientious folks. Th...

  • frobie posted a message in the forum topic Roku app feedback thread. on the Bug Reporting board

    Working on a fix. Thanks for the reports.

  • frobie posted a message in the forum topic Cyclops page is not working. on the Bug Reporting board

    This page should load now; I removed a bad image.

  • frobie posted a message on the post Game of the Year 2017: 2017's Old Game of the Year.

    @wemibelle @cooljammer00 @larshjThe videos shouldn't have ads for premium users except the case where you're viewing it via the Youtube player. Youtube does not allow an option to turn off ads for e...

  • frobie posted a new image.
  • frobie posted a message on the post This Winter, Crawl Into A Comfy Giant Bomb Hoodie.

    @jslack I'll probably get the Collegiate logo version to add to my collection. Zippered hoodies are no bueno.

  • frobie posted a message in the forum topic Roku app feedback thread. on the Bug Reporting board

    @stemage, @brycewinters, @stubstub, @mendelson9, @puckoff23, @bacon, @nickGot the Roku Ultra in the office and made a fix for the crash issue. The build has been uploaded and can be installed via...

  • frobie posted a message in the forum topic No video will play at all on any device.. on the Bug Reporting board

    @ryudo Traceroute sounds like the way to go. Set your DNS to the one your ISP provided and then:For windows, open a cmd window and run: tracert giantbomb-pdl.akamaized.netFor mac, open a console windo...

  • frobie posted a message in the forum topic Roku app feedback thread. on the Bug Reporting board

    I thought I could have y'all direct load a video using a curl command but it turns out that can't be done outside of dev. We'll put in an order for a Roku Ultra and run tests against it.

  • frobie posted a message in the forum topic Roku app feedback thread. on the Bug Reporting board

    @stemage @brycewinters Can y'all confirm the build you're using is "Version 2.1 - Build 2" when highlighting the channel and hitting the * key. Also, do y'all have access to a mac or a windows with c...

  • frobie posted a message in the forum topic Roku app feedback thread. on the Bug Reporting board

    @carboot_soul As part of the site redesign, the videos on site will all be categorized into their own shows at some point. When that happens, the shows will appear in the app without going through th...

  • frobie posted a message in the forum topic Roku app feedback thread. on the Bug Reporting board

    @dantez Well, this is an embarrassing mistake on my part. I've uploaded the wrong package. I've since uploaded the correct version. Please try the link again. You may need to run System Update in your...

  • frobie posted a message in the forum topic Roku app feedback thread. on the Bug Reporting board

    @dantez Highlight the GB app and hit the * key. Can you confirm that it says, "Version 2.1 - build 2".@ebk Yes, same issue. In the previous build, the video url set was to the highest bitrate availa...

  • frobie posted a message in the forum topic Roku app feedback thread. on the Bug Reporting board

    @dantez, @rihaanshim Uploaded a version that should fix the audio/video sync issue. Let me know if it works out on your end.https://my.roku.com/account/add?channel=HMQ2MJ

  • frobie posted a message in the forum topic Roku app feedback thread. on the Bug Reporting board

    @dantez When you say out of sync, do you mean the audio is not in sync with the video?@nick What Roku version are you using and which videos did you see the stuttering on?

  • frobie posted a message in the forum topic No video will play at all on any device.. on the Bug Reporting board

    @retrodragon Yeah. Just shoot off an email to the support line. Sorry we couldn't get things fixed.

  • frobie posted a message in the forum topic No video will play at all on any device.. on the Bug Reporting board

    @retrodragon Any browser plugins that may have automatically blocked akamaized.net on accident? Ghostery, uBlock, AdBlock, etc.

  • frobie posted a message in the forum topic No video will play at all on any device.. on the Bug Reporting board

    @retrodragon If you want to try changing your DNS here are step-by-step instructions to change your DNS from your ISP server to the public OpenDNS: https://support.opendns.com/hc/en-us/articles/228007...

  • frobie posted a message in the forum topic No video will play at all on any device.. on the Bug Reporting board

    @ryudo I wasn't able to replicate the issue. I was able to play the video with your api key on Win 10/Chrome. I PM'd a link to a GameSpot video that is hosted on the same CDN. If that video does not...