#1 Edited by Sooty (8082 posts) -

I am repeatedly getting long, long delays between posts sending, sometimes 2 or 3 duplicates will appear too.

and when editing posts it can take close to 5 minutes at times before giving me the editing complete message. Opening another tab usually shows that the edit has gone through, just the editor hasn't recognised it yet.

#2 Posted by Rorie (2714 posts) -

@sooty: Yep, I think mrpibb's looking into it. Sorry for the trouble.

Staff
#3 Posted by bybeach (4735 posts) -

Same problem earlier today, did an inadvertent double post, then had trouble deleting one. Also for some reason I've had trouble editing after posting.

But most of all, and not to steal the subject of the first poster, I would like to know why I cannot enter chat during all the shows. I get the chat screen and the polls, but no chat.

#4 Edited by Sooty (8082 posts) -

@rorie said:

@sooty: Yep, I think mrpibb's looking into it. Sorry for the trouble.

Good stuff, on another note I've noticed that when uploading photos it'll give an error message even though the upload is successful, pretty minor but I've seen it a few times

#5 Posted by falserelic (5334 posts) -

same, there must be a conspiracy to all of this..

#6 Edited by Rorie (2714 posts) -

@sooty: Yeah, that's been an issue for a while now. Pretty sure there's a bug in for that, too.

Staff
#7 Posted by Video_Game_King (36110 posts) -

same, there must be a conspiracy to all of this..

I imagine they're fixing other bugs/streamlining the site, but inadvertently end up screwing up other features because of it.

#8 Edited by alwaysbebombing (1539 posts) -

Help :(

When I make a post it keeps posting until it says "you have posted to many times"

#9 Posted by Fattony12000 (7098 posts) -

Yup, it's still mega fucked. Thanks Rorie, you heathen.

This is what happens when you won't play Magic with me and Brad Muir.

#10 Posted by BlackLagoon (1385 posts) -

This seems also to be affecting the wiki. I've had long waits for confirmation on new submissions recently, and up duplicate game and release entries at least twice now.

#11 Edited by ZeForgotten (10397 posts) -

Glad it's not just me with the sluggish posting and double posting.
Sometimes I hit "Post Reply" and it just gets stuck in like a loop with Johnny V and his lovely face coming back, then leaving me over and over again.
Once it's finally done with that, I have double posted. Now if I shut the tab down before the looping of Johnny Vs has ended, I only post once.

Edit: Happened with this post as well, that's just funky

#12 Posted by Rorie (2714 posts) -

Sorry guys. I know the engineers are looking into it. Affecting everyone, it seems. (Including me.)

Staff
#13 Edited by Rorie (2714 posts) -

Sorry guys. I know the engineers are looking into it. Affecting everyone, it seems. (Including me.)

Staff
#14 Edited by Winsord (1173 posts) -

@zeforgotten said:

Glad it's not just me with the sluggish posting and double posting.

Sometimes I hit "Post Reply" and it just gets stuck in like a loop with Johnny V and his lovely face coming back, then leaving me over and over again.

Once it's finally done with that, I have double posted. Now if I shut the tab down before the looping of Johnny Vs has ended, I only post once.

Edit: Happened with this post as well, that's just funky

I've been waiting for the loop to do its thing for a bit, and then after a little under a minute or so it'll error out and bring the text up again in the editor, but the content is simultaneously posted anyways. Hopefully the problem's not too hard to fix!

#15 Posted by Video_Game_King (36110 posts) -

I don't think it's just posting; pretty sure the sight in general is sluggish, too. Whenever I upload images in bulk, there's a very good chance the bar will fill to 100%, linger a bit, back up to a lower percentage before deciding to upload for real this time, and leave me with a lot of duplicate images I have to get rid of.

#16 Edited by cloudnineboya (774 posts) -

Cool, i thought this was just happening to me on my end.

#17 Posted by xyzygy (9899 posts) -

Not only is it really sluggish for me but sometimes it won't post at all and it even deleted my post twice when I went to edit.

#19 Posted by Oscar__Explosion (2206 posts) -

DAVE! SITE'S BROKEN!

#21 Edited by cloudnineboya (774 posts) -

Little tip to stop the double posting hit the refresh when posting is loading the page will reload and fix .