Avatar image for acura_max
#1 Posted by Acura_Max (704 posts) -

Lately, every time I hit refresh on a forum page such as this time, it sometimes leads to an error 404:Not Found screen. When I hit the go back to the previous page button and hit the forward page button, it still leads me to a error 404 page. Does anyone else have this problem?

OS: Windows 10

Browser: Google Chrome

Avatar image for vortextk
#2 Posted by Vortextk (787 posts) -

Sometimes I get a 404, sometimes I get sent to a new page. Like on the latest nier on xbox one post, I hit refresh, and I got taken to a post from the like concept page for Saiyans, that was over 9 years old. Refresh or back button transporting me around to usually really ancient posts around the forums has been happening a lot.

Avatar image for barrock
#3 Posted by Barrock (4063 posts) -

@vortextk: Yup, same here. 404 or sent to random pages like SSX 3.

Avatar image for soulcake
#4 Posted by soulcake (2339 posts) -

I wonder if this is some cookies thing i opted out off all that stuff (GDPR)? And found some fun thread about Vinny asking about some DBZ stuff from 9 years ago. But yeah it's kind of annoying.

Avatar image for isomeri
#5 Posted by isomeri (3093 posts) -

Same here, 404 or random pages.

Windows 10, Chrome, latest updates, visiting from an EU country.

Avatar image for rorie
#6 Posted by Rorie (5227 posts) -

There is a bug open for this but I don't have an ETA on a fix.

Staff
Avatar image for vortextk
#7 Posted by Vortextk (787 posts) -

@rorie: To be fair, if this gets fixed, I won't know what forum denizens of nearly 10 years ago thought was better between coke and pepsi.